Telefon

+36 70 3258 673

E-mail

eleterostudio@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00

 

Szinte nincs olyan felnőtt ember, aki ne érzett volna már kisebb, vagy erőteljesebb hátfájdalmat. Az esetek többségében könnyen felfedezhető okai vannak, (Pl. irodai munka, kevés mozgás, stressz) és viszonylag egyszerű módszerekkel hatékonyan lehet kezelni. (Pl. gyógymasszázs, gyógytorna, mely az Életerő Stúdióban naponta elérhető)

Ritkán, azonban azt tapasztaljuk munkánk során, hogy komoly és orvosi beavatkozást igénylő panaszokkal érkeznek hozzánk pácienseink. Ilyenkor felhívjuk a figyelmet a szakorvos haladéktalan felkeresésére.

Ilyen tünetek esetén:

  • Ha a reggeli felkelést követő 1 órán belül még mindig nem szűnik meg az ízületekben a duzzadt és merev, fájdalmas érzés, akkor valószínűsíthetjük, hogy az artritisz valamilyen formájában szenved a kedves páciens. Ennek felderítése és kezelése szakorvosi feladat.
  • Ha csontritkulásban szenved, melyet laboratóriumi vizsgálat során mutattak ki, akkor rendszeres kontrollra kell járnia, hogy a szakorvos folyamatosan el tudja látni a megfelelő kezelésekkel. Pl. gyógytornával és gyógymasszázzsal.
  • Ha úgy érezzük, hogy a gerincünkben „járkál” a fájdalom és nem tudjuk meghatározni a helyét. Még figyelemre méltóbb, ha ez a bizonytalan lokációval rendelkező fájdalom a mellkasból indult ki, hiszen ez a szívroham, vagy stroke kezdeti jelei is lehet.

 

 

Recommended Articles