Telefon

+36 70 3258 673

E-mail

eleterostudio@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00

Az Életerő Stúdióban a migrén kezelését többféle módszerrel kezeljük. A modern fascia szemléletet ötvözzük a gyógymasszázzsal. 😊 A migrén kezelése speciális gyógyhatású masszázzsal történik, melyben masszázzsal és kimozgatásokkal lazítjuk és oldjuk a nyak-vállöv környékének izom- és ízületi fájdalmas merevségét.

A kezelés időtartama és árai:

30 perc – 7500 Ft

60 perc – 12 000 Ft

90 perc – 17 000 Ft

💳 Bérletek és ajándék kártyák:

  • 5 alkalmas bérlet esetén 5%,
  • 10 alkalmas bérletnél pedig 7% kedvezményt biztosítunk.

Vásárolhatsz átutalással vagy személyesen is

Ajándék kártya vásárlása is lehetséges. 🎁

Fejfájásra különböző megjelenési formák lehetnek, és fontos figyelni azokra. A migrénes fejfájás tipikus esetben bizonyos időközönként jelentkező, rohamszerűen kezdődő, féloldali, pulzáló fejfájás, melyhez további tünetek, így hányinger, hányás, fényérzékenység, hangérzékenység társulnak. Egyes esetekben a migrénes rohamot egy ún. aura előzi meg. Az aura érzékcsalódással, leggyakrabban optikai csalódással járó előérzés. Migrénes fejfájása a lakosság közel 10%-nak van, főleg 25-45 éveseknél fordul elő, nőknél háromszor gyakrabban, mint férfiaknál.

A migrén okainak kutatása során a fasciánál találjuk az alapvető okot. A fascia segít felderíteni, hogy melyik terület feszültsége áll a fejfájás hátterében, hol vannak a migrén okai.

A fascia a testünk egészét behálózza a koponyánk tetejétől egészen a talpunkig, hidat képezve a test funkcionális egységei között. Amikor ebben a hártyarendszerben blokk keletkezik, letapadás alakul ki, a hártya összeugrik, és a hozzá kapcsolódó képleteket összehúzza. Ha a „húzás” ereje átlép egy pontot, már tüneteket tapasztalunk, például migrént.

Testünk hatalmas fasciahálózattal rendelkezik, minden összefügg mindennel. Ezért egy traumatikus sérülés a keresztcsontnál feszültséget okozhat például a nyak környékén és a koponyában. A fascia mindenen keresztülhalad, a test minden parányi része egymáshoz kapcsolódik általa.

A koponyánkat belülről a koponyacsontokhoz tapadva ez a hártya béleli ki, rétegei alakítják ki az agykamrákat, csomagolják be, illetve választják el egymástól a különböző agyi területeket. Ebben az intracranialis membránrendszerben (a koponyán belüli hártyákban) lévő feszültségek befolyásolják az agyműködést, az agyi-gerincvelői folyadék áramlását és fejfájáshoz vezethetnek.

Időpontért hívj minket telefonon: 06 70 3258673

vagy írj e-mailt: eleterostudio@gmail.com