Telefon

+36 70 3258 673

E-mail

eleterostudio@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00

Te is érezted már azt, hogy lejártad a lábad és olyan nehezek, mint két ólomsúly?

Akkor neked egy felüdítő talpmasszázsra lesz szükséged.

Az Életerő Stúdióban szakképzett masszőreink várják szeretettel.

Válassza ki az Önnek megfelelő időtartamot:

30 perc – 7500 Ft

60 perc – 12 000 Ft

Rendeljen bérletet és élvezze a kedvezményeket:

  • 5 alkalmas bérlet esetén 5%,
  • 10 alkalmas bérlet esetén pedig 7% kedvezményt biztosítunk Önnek.

Talpmasszázssal nem csak a fáradtságtól szabadulhat meg, de javasolt általános felfrissülésre, betegségek kezelésére és immunrendszerének erősítésére is. Legyen szó tanulásról, munkáról vagy mindennapi teendőkről, a talpmasszázs gyógyító hatásai széles körűek.

Érdekességként hozzáteszünk, hogy a reflexzóna talpmasszázs a világ egyik legrégebbi gyógymódja és sok kutatás már beszámolt a jótékony hatásairól.

Hogyan működik a talpmasszázs? A talpunk reflexzóna területei összeköttetésben állnak testünk különböző részeivel. Ezen területekre kifejtett nyomás impulzust küld az érintett szervnek vagy ízületnek, stimulálva az idegpályákat és fokozva a vérkeringést. Az alternatív gyógymód aktiválja az öngyógyító folyamatokat, enyhítve hosszú ideig blokkolt problémákat.

A talpmasszázs pozitív hatásai számosak, többek között enyhítheti a hátfájást, emésztési zavarokat, fejfájást és izomgörcsöket. Ajánlott különféle betegségek, anyagcserezavarok, bőrbetegségek és stressz esetén is.

Engedje meg magának ezt az egyedülálló élményt, és kérjen időpontot az Életerő Stúdióba a feltöltődés és relaxáció jegyében!

Telefonon: 06 70 3258673

E-mailen: eleterostudio@gmail.com