Online Svédmasszázs alaptanfolyam

40 000 Ft

Tanulj meg svédmasszázs technikákat bárhol, bármikor az online tanfolyamunkkal, és szerezz 30 éves tapasztalatú oktató által kiállított Tanúsítványt!

Leírás

Ha külföldre költöztél vagy távol a várostól, és rugalmas munkavégzést keresel, ahol bármelyik országban, bármilyen nyelvterületen dolgozhatsz, akkor a 30 éves gyógymasszőri tapasztalattal rendelkező oktató által kifejlesztett online svédmasszázs tanfolyam az ideális választás.

Az ár magában foglalja az elméleti oktató anyagokat és a gyakorlati oktató videókat.

Jelentkezés:

Az online svédmasszázs alaptanfolyam ugyanazokat az elméleti és gyakorlati témaköröket tartalmazza, mint a hagyományos tantermi tanfolyam, és két modulból és igény szerinti vizsgából áll:

  • Elméleti Oktató Anyagok: Anatómia, masszázs elmélet.
  • Gyakorlati Oktató Videók: A videók úgy lettek felvéve, mintha személyesen ott lennél az oktató mellett.

Igény Szerint Vizsga: Vizsgázni lehet Zoom-on, Viberen/Messengeren/Facetime kapcsolaton keresztül, de ez nem kötelező.

Amikor felkészültél a vizsgára, e-mailen (eleterostudio@gmail.com) jelezd, és megbeszélünk egy időpontot. Sikeres vizsga esetén sorszámozott regisztrált felnőttképzési számmal rendelkező Tanúsítványt állítunk ki, melyet  e-mailben küldünk.

A tanfolyam 2 hónapig tart, az oktatási felület napi 24 órában elérhető. A tanfolyam után bérleti időszakra válthatsz (havi tanulóbérlet: 19 000 Ft).

Kiegészítő Szolgáltatások:

  • Postázás belföldön: 2900 Ft/levél, EU-n belül: 4500 Ft/levél.

Az Online Tanfolyam Előnyei:

Az innovatív és terjedő módszerrel lehetőséged nyílik bármikor, bárhol, a saját tempódban elsajátítani a svédmasszázs technikáit. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló e-learning élményt, és jelenkezz most!