Telefon

+36 70 3258 673

E-mail

eleterostudio@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00

Van valaki, akinek még nem fájt a háta? A hátfájdalomnak számtalan oka lehet: gyerekkorban cipeljük a nehéz iskola táskát, ülünk egész nap padban, merev nyakkal és háttal. Aztán lehet, hogy később a munkánk is asztalhoz, székhez és billentyűzethez köt. Majd jönnek a gyerekek egymás után és ölben tartjuk őket. Előfordul, hogy annyira felerősödik a fájdalom, hogy nem tudjuk a mindennapos teendőinket ellátni és az éjszakai nyugalmunk is veszélybe kerül.

Oktatási engedély szám: B/2020/002767.

A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr a hát izmait szakszerűen képes átmasszírozni, felismeri az izom görcsöket és kezelni tudja. A tanfolyam végére 30/60 perces masszázst tud végezni.

Kinek ajánljuk:

A tanfolyamot bárki elvégezheti, aki kedvet érez a hátmasszázs elsajátításához. Nem szükséges hozzá előképzettség. Azoknak is ajánljuk, akik régebben már végeztek svédmasszázs tanfolyamot, de szeretnék felfrissíteni a tudásukat.

A  tanfolyamot egyéni/magán és csoportos órák keretében tartjuk. Illetve választható az online tanfolyam is, melynek elméleti és gyakorlati anyaga megegyezik a személyes jelenléttel megtartott órákkal

A tanfolyam felépítése:

  • Elmélet: távoktatás keretén belül, online konzultációval. Témakörei: A masszázs fogalma, története, hatása, ellenjavallatok, a masszázs fogásai, fajtái, közvetítő anyagok. A masszázs környezete és eszközei. 
  • Gyakorlat: min. 6 óra: Melynek során a tanuló egy modellt masszírozva elsajátítja a svédmasszázs szakszerű alapfogásait, technikáit és sorrendjét.

A tanfolyam végén aki szeretne vizsgát tenni, arra is van lehetőség, melyre külön kell jelezned a szándékod. Sikeres elméleti és gyakorlati vizsga után a tanulók hivatalos regisztrált Tanúsítványt kapnak a tanfolyam elvégzéséről.

Online tanfolyamnál a tanfolyam elkezdésétől számítva 6 hónapon belül le kell vizsgáznod, különben elévül a vizsga lehetőség!

Az ár magába foglalja az elméleti és gyakorlati oktatás költségeit, valamint az elméleti és gyakorlati házivizsgát, melyet a tanfolyam utolsó alkalmán tartunk meg.

Egyéni/Magán órák: 70 000Ft

Ha magán órák keretében szeretnéd elsajátítani az alaptanfolyam anyagát és nem csoportos keretek között:

– a gyakorlati órák teljesen rugalmasan a te igényeidnek megfelelő időben történnek

– hozz magaddal egy önként és boldogan jelentkezőt, aki vállalja, hogy masszírozod

– A magán gyakorlati órák díja: 10 000 Ft/óra és minimum 6 gyakorlati órára lesz szükséged – 60 000 Ft

– A magán órák anyagam teljes mértékben megegyezik a csoportos órák anyagával.

Igény szerint a tanfolyam végén online vizsgát lehet tenni, mely két részből áll: elmélet és gyakorlat.

Csoportos tanfolyam

A gyakorlat óraszáma csoportoknál: 10 tanóra

A csoportos tanfolyam ára: 60 000 Ft

(tartalmazza az elméleti és a gyakorlati oktatás árát, valamint az elméleti vizsgát és az utolsó alkalmon a gyakorlati vizsgát is)

Oktató: Kalmár Mária diplomás masszázsoktató

Kezdési dátumok csoportoknak: http://www.eleterostudio.hu/masszazs-tanfolyamok/tanfolyami-naptar/

Online tanfolyam:

A tanfolyam teljes mértékben elvégezhető online formában is. A gyakorlat elsajátításához professzionális filmes stáb vette fel az oktató videókat. 

Az online tanfolyam ára 20 000 Ft

Amit pluszban lehet vásárolni:

Plusz egyéni gyakorló óra (60′) 10 000 Ft

Oktató videó – a tanfolyam összefoglalása: 15 000Ft

Oklevél postázása (Magyarországon belül): 2800 Ft Eu-n belül: 4500 Ft

Befizetés módja:

Az ár magába foglalja az elméleti és gyakorlati oktatás költségeit.

Átutalásos fizetéshez bankszámla szám: MBH: 18100002-00040224-11010012

Külföldről történő utaláshoz: IBAN szám: HU-93-18100002-00040224-11010012   SWIFT – MKKB HU HB

A közleménybe a jelentkező nevét, a kiválasztott tanfolyamot kérem írja be. Az átutalás megérkezéséről e-mailben értesítjük.

– Személyesen az Életerő Stúdióban, melyhez időpontot kérjen a 06/70-3258673-as telefon számon, vagy az eleterostudio@gmail.com címen.

A tanfolyamon való részvétel feltétele a tanfolyam árának befizetése.