Telefon

+36 70 3258 673

E-mail

eleterostudio@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00

Mikor beköszönt az őszi hideg és nyirkos időjárás, a bőrünk is kihívásokkal találja szembe magát. A hideg, száraz levegő és a gyakori hőingadozások könnyen kiszárítják és irritálják a bőrt, ami viszketést és kényelmetlenséget okozhat. De ne aggódj, mert van megoldás!

 

Az őszi időjárás hatására a bőrünk elveszítheti nedvességtartalmát, és a hideg szél is károsíthatja a bőr védőrétegét. Ennek eredményeként a bőrünk szárazzá, viszketővé, és akár pirossá is válhat. Ebben az időszakban különösen fontos a megfelelő bőrápolás.

 

Egy hatékony módja a bőr hidratálásának és védelmének a masszázs. A masszázs segíthet a bőr hidratálásában és rugalmasságának megőrzésében. A bőrmasszázs serkenti a vérkeringést, ami javítja a tápanyagok és oxigén szállítását a bőrsejtekhez. Ezenkívül a masszázs során alkalmazott természetes olajok is hozzájárulhatnak a bőr hidratálásához és táplálásához.

 

Fontos azonban, hogy a masszázs során a megfelelő bőrápoló termékeket használják, amelyek a bőrtípusodnak megfelelnek. Egy jó masszőr vagy masszőz segítségével testre szabott bőrápolási rutint alakíthatsz ki. Az Életerő Stúdióban várunk szeretettel felkészülve minden bőrtípus szakszerű masszázsára.

 

Tehát ne hagyd, hogy az őszi időjárás elrontsa a bőröd állapotát! Próbáld ki a masszázst, hogy megőrizd bőröd egészségét és szépségét ebben a hideg évszakban. Keress fel minket és kérj időpontot. 06 70 3258673

Recommended Articles