Telefon

+36 70 3258 673

E-mail

eleterostudio@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00

blankNagyszerűen alkalmazható:

– Porckorongsérv műtét nélküli kezelésére

– Porckorongsérv műtét utáni rehabilitációjára

– Deréktájéki fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére

– Gerincferdülés kezelésére

– Csigolyaelcsúszásra

– A gerinc és az izomzat nyújtására, izomrövidüléskor is

– Egyéb kopásos és degeneratív elváltozások kezelésére

– Rendszeres használata karbantartja az agyi ereket, csökkentve a stroke (agyvérzés) kialakulásának veszélyét

– Enyhíti a visszeres panaszokat

– Javítja a belső szervek keringését és az anyagcsere folyamatokat

– Segít megszüntetni a kisízületek fél ficamait

Hogyan működik?

Mindvégig egy jóleső kellemes érzete van a vendégnek, mely egy kényelmes nyújtózkodásnak felel meg, oldódik a feszültség, ellazulnak az izmok, természetes módon csökken és szűnik meg a fájdalom. Ebben a testhelyzetben a gerincoszlopot nem terheli nyomás, képes ellazulni, a gerinc melletti izmok a függeszkedés következtében nyúlnak. A nyújtáskor fellépő húzóhatás a csigolyákat eltávolítja egymástól. Vákuumhatás keletkezik a porckorongok belsejében, ami a porckorongokon megjelent kiboltosulásokat és ezek sérvesedéseit visszahúzza az egészséges eredeti állapot felé. A fordított állapotú nyújtás segítségével visszaáramlik a csigolyatest belsejébe a folyadék, amitől rugalmasabbá válik, megakadályozható a porckorongok folyadékvesztése, így a leépülési folyamatok késleltethetőek. Hatását tekintve a súlyfürdő terápia szárazföldi megfelelője és érzetben is azt a kellemes felüdülést adja. A gerinckezeléssel párhuzamosan jótékony hatással van a keringési rendszerre, tehermentesíti az alsó végtagi visszereket. Gyakori használatával késleltethetőek a visszeres panaszok kialakulása.

blankLegtöbbször az ágyéki gerincszakasz és az alsó végtagok nagyízületei szenvednek kóros elváltozásokat a nyomó és hajlító igénybevétel miatt. A gerincnyújtó pad használata is ezeken a területeken a leghatásosabb.

Kiváló eredménnyel kezeli a hát és derékfájást, a térd és csípőízületi fájdalmakat, kifejezetten ajánlott ülő és állómunkát végzőknek.

Már az első alkalom után is érezhető a fájdalom csillapodása.

Az egész testében javul az oxigén ellátás. Ellazulnak izmai, csökken a stressz, az idegesség és feszültség testében. Felfrissülve, megkönnyebbülve érzi magát a kezelés után.

Segíti a látást, és az agy vérellátását. Szellemileg is felfrissül. Használata csökkenti a stroke (szélütés) kockázatát.

Keringési rendszerre kedvező hatású. A használata pihenteti a szívet, segíti az alsó végtagok visszér és nyirok ürülését. Érfalak rugalmasabbak lesznek, csökken a meszesedés kockázata.

Rendszeres használata esetén visszatér a könnyed mozgás öröme, a jó fizikai komfortérzet. Szívesen fog mozogni, többet fog teljesíteni, ami jó hatással van az anyagcserére, segíti a fogyást.

A kezelés folyamata eredményezi az ízületi folyadék gyors visszaáramlását miközben a porckorongok belsejében létrejött vákuumhatás a kiboltosulásokat, sérvesedéseket húzza vissza. A legtöbb leépülési folyamatért a gerincre nehezedő természetes nyomás tehető felelőssé, így a nyújtáskor jelentkező ellentétes irányú erőhatás ezeket is eredményesen képes visszarendezni.

A használatot leggyakrabban kizáró okok és betegségek:

– Kezeletlen magas vérnyomás (A gyógyszerrel beállított vérnyomás, már lehetővé teszi a használatot)

– Előrehaladott mértékű csontritkulás

– Kötőhártya gyulladás

– Korábban elszenvedett agyvérzés

– Az ízület gyulladt állapota

– A várandósság második szakasza

– Lázas állapot

– Kizáródott porckorongsérv

– Csontvelőgyulladás

– Hasi sérv

– Retina leválás

– Gerincvelői sérülések

– Véralvadás gátlók szedése

– Csípőprotézis, térdprotézis

Recommended Articles