Telefon

+36 70 3258 673

E-mail

eleterostudio@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00

Az Életerő Stúdióban gyakran alkalmazzuk különböző kezelések előtt az infraszaunát.

A finn szaunától eltérően (ahol kályha melegíti fel a levegőt) az infraszaunában infrasugárzókkal emelik a hőmérsékletet 45-60 fokra, emiatt kíméletesebb az emberi szervezettel. Az infravörös fény a napsugárzás összetételéhez hasonló, mely mélyen behatolva a bőrbe hőenergiává alakul és így eljut minden szervhez.

Erősíti az iInfraszaunázás az Életerő Stúdióbanmmunrendszert:

Az infraszauna az immunrendszert úgy erősíti, hogy a mélyre hatoló fénysugarak egy mesterséges lázállapotot idéznek elő, amely ellen a test védekezni kényszerül. A szervezet felkészül az esetleges betegség támadás ellen, ezzel az immunrendszer sokkal erősebbé válik. Infraszaunázás közben komoly mennyiségű méreganyag is távozik a szervezetből, ami által növekszik immunrendszerünk ellenálló képessége.

Oldja az izomproblémákat:

Az infraszauna fénye nemcsak a bőrfelületet éri, hanem behatol a mélyebb rétegekbe, ezzel a vér hőmérsékletére is hatással van. Kényszeríti a vért a keletkezett hő elszállítására, emiatt kitágítja a véredényeket, ezzel serkenti a vérkeringést. A megnövekedett véráram elszállítja a szövetek által termelt méreganyagokat, salakanyagokat, pluszban friss oxigénhez juttatja a szöveteket, elősegítve a lágy szövetek, és izmok gyógyulását. Tudományos kutatásokkal bizonyították, hogy az infraszauna jótékony hatással van az ízületi merevségre, a ficamra, az izomgörcsre. Terápiaként, rendszeres használatával enyhíthető, vagy teljesen megszüntethető a legtöbb izom probléma.

Jótékonyan hat a narancsbőr kezelésében:

A cellulit a bőr alatt a kötőszövetben felhalmozódott zsírból áll, és az infraszauna által fokozott izzadságtermelés ezt is segít eltávolítani a szervezetünkből. A normál fény- és hőforrásoktól az infraszauna fénye, és hője akár háromszor mélyebbre is behatol a bőrréteg alá.

Nemcsak a narancsbőr enyhítésében nyújt segítséget, hanem egyéb bőresztétikai problémákat is eredményesen kezeli. Elősegíti a bőr megfelelő tápanyagfelvételét, méreg anyagainak kiürítését, gyorsítja a sebek gyógyulását, növeli a bőr ellenálló képeségét.

 

Rendszeres alkalmazásának pozitív hatásai még a frissesség, felüdülés és a fokozott munkabíró képesség. Enyhíti a szorongást és a depressziót is.

Recommended Articles