Hátfájás, porckorongsérv kezelés

15 000 Ft21 000 Ft

Hátfájás-kezelése gyógymasszázzsal, gravitációs gerincnyújtással és csontkovácsolással tökéletesített, miközben megelőző tanácsokat is nyújt, például helyes testtartásra és rendszeres mozgásra összpontosítva.

Leírás

A hátfájás kezelésének három részegységének bemutatása után. A csomag 3 kezelést tartalmaz: gerinc nyújtás + gyógymasszázs + csontkovácsolás

Hátfájás okai és tünetei:

  • Akut problémák, például hirtelen mozdulat vagy nehéz tárgy emelése, valamint krónikus okok, mint a gerincferdülés, porckorong kitüremkedés, vagy sérv, kopás, gyulladás.

Teendők hátfájás esetén:

  • Akut esetekben pihenés, kényelmes alvóhely, izomlazító krémek használata, kerülendő erős masszázs és meleg vizes fürdő.
  • Krónikus hátfájalom esetén életmódváltás, kötelező gyógytorna, gyógymasszázs és fizikoterápia.

Hogyan előzhető meg a hátfájás:

  • Rendszeres testmozgás, óránkénti felállás munka vagy számítógép előtt, megfelelő székhasználat, változatos testhelyzetek, speciális betétek vagy gyógycipők, hátizomzat erősítése tornával, megfelelő matrac kiválasztása alváshoz, fogyókúra és gyógytorna.

Orvoshoz fordulás:

  • Ha a heves fájdalmak több nap alatt sem múlnak el, az okokat ortopéd szakorvos, reumatológus vagy neurológus tisztázza.

Az Életerő Stúdióban a hátfájás kezelése három komponensből áll: gyógymasszázs, gravitációs gerincnyújtó pad és csontkovácsolás.

További információk

Időtartam

60 perc, 90 perc