Hátmasszázs Tanfolyam

70 000 Ft

Tanulj meg svédmasszázst az Életerő Stúdióban, tapasztalt oktatóval, csoportos vagy egyéni órákon, személyre szabott tanulási lehetőségekkel, rugalmas időpontokban

Leírás

Hátfájdalom – ki ne tapasztalta volna? A nehéz iskolatáskák cipelésétől kezdve az egész napos üléstől merev nyakkal és háttal, az asztalhoz, székhez és billentyűzethez kötött munkán át egészen a gyerekek ölében való tartásig. Néha a fájdalom annyira felerősödik, hogy nemcsak a mindennapos teendőink ellátását nehezíti meg, de az éjszakai nyugalmunk is veszélybe kerül.

Oktatási Engedély Szám: B/2020/002767

A Tanfolyam Célja: A Hátmasszázs Tanfolyam során olyan elméleti és gyakorlati ismereteket szerezhetsz, amelyek segítenek a hátizmok szakszerű masszírozásában, az izomgörcsök felismerésében és hatékony kezelésében. A tanfolyam végére képessé válsz 30/60 perces hátmasszázs végrehajtására.

Kinek Ajánljuk: A tanfolyam bárki számára elérhető, aki szeretné elsajátítani a hátmasszázs technikáját. Semmilyen előzetes masszázs tapasztalat nem szükséges. Azoknak is ideális választás, akik korábban már részt vettek svédmasszázs tanfolyamon, de szeretnék frissíteni tudásukat.

Tanfolyam Felépítése:

  • Elmélet: Online távoktatás keretében, konzultációkkal. Témakörök: masszázs fogalma, története, hatása, ellenjavallatok, masszázs fogásai és fajtái, közvetítő anyagok, a masszázs környezete és eszközei.
  • Gyakorlat: Minimum 6 óra, ahol a tanuló egy modellt masszírozva elsajátítja a svédmasszázs alapfogásait, technikáit és sorrendjét. A tanfolyam végén lehetőség van vizsgát tenni, ami sikeres teljesítése után hivatalos Tanúsítványt nyújt a tanfolyam elvégzéséről.

Árak és Fizetési Módok:

  • Csoportos Tanfolyam: 60 000 Ft (tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatás költségeit, valamint az elméleti és gyakorlati vizsgát)
  • Egyéni/Magán Órák: 70 000 Ft (magában foglalja az elméleti és gyakorlati oktatást, valamint a vizsgát)
  • Online Tanfolyam: 20 000 Ft (tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot, online vizsga lehetőség 6 hónapon belül)

Részletfizetés:

  • Első részlet: Jelentkezéskor/regisztrációkor 50 000 Ft
  • Második részlet: Tanfolyam első napján 30 000 Ft

A tanfolyamon való részvétel feltétele a tanfolyam díjának befizetése.

Jelentkezési és Regisztrációs Feltételek:

  • Személyesen az Életerő Stúdióban, időpont egyeztetés szükséges a 06/70-3258673-as telefonszámon, vagy az eleterostudio@gmail.com címen.
  • Átutalással a MBH bank: 18100002-00040224-11010012 számlaszámra. Külföldről történő utaláshoz: IBAN: HU-93-18100002-00040224-11010012, SWIFT: MKKB HU HB. Kérjük, közleményben tüntesd fel a neved és a választott tanfolyamot. Az átutalás beérkezéséről e-mailben értesítünk.

Fontos: Az online tanfolyamon való részvételhez a tananyagot 6 hónapon belül el kell sajátítani, különben a vizsga lehetősége elveszik.

Tanulj meg hatékony hátmasszázs technikákat szakértő oktatóink segítségével, és nyiss új utakat a masszázsterápia területén!