Csontkovácsolás

11 000 Ft15 000 Ft

A csontkovácsolás népi hagyományokon alapuló, speciális fogásokkal történő kezelés, mely javítja az ízületek helyes tartását és enyhíti a fájdalmakat, ideértve tartáshibákat, gerinc- és ízületi fájdalmakat.

Leírás

Az Életerő Stúdióban kínált csontkovácsolás egy olyan kezelés, amely a népi hagyományokon alapul, és a csontokat, ízületeket, valamint az azokat körülvevő szalagokat, inakat és izmokat célozza meg. A kezelés speciális fogásokkal végezhető, melyek hatására az ízületek helyes tartást öltenek magukra.

A csigolyák élettani helyzetéből történő “elmozdulása” nyomást gyakorolhat a kilépő idegpályákra. Ennek eredményeként fájdalom, zsibbadás és működési zavarok jelentkezhetnek a szervezetben. A csontkovácsolás során az elmozdult csigolyákat “helyre rakják”, ezzel megszüntetve az esetleges szervi problémákat. A kezelés során erőteljes és lendületes fogásokkal dolgoznak, amelyeket hangos roppanások kísérhetnek. Az ízületek így a helyükre kerülnek, amely nemcsak fájdalommentes, hanem kellemes érzéssel is jár. A mozgás hatására az ízületek termelik a nedvet, amely javítja az ízület működését. A kezelés után sokan könnyebbnek és felszabadultabbnak érzik magukat.

A csontkovácsolás ajánlott olyan esetekben, mint tartáshibák, merev vagy fájdalmas nyak, váll- és lapockafájdalom, gerincfájdalmak, lumbágó vagy derékfájdalom, ízületi és izomfájdalmak, valamint balesetek és műtétek utáni rehabilitáció. Fontos megjegyezni, hogy a kezelést nem szabad túlmisztifikálni, nem csodamódszer. Születési rendellenességek és krónikus degeneratív állapotok esetén a kezelés inkább a szinten tartásra és fájdalomcsillapításra irányul. A fő cél a harmónia helyreállítása és fenntartása.

További információk

Időtartam

30 perc, 60 perc