Online Svédmasszázs alaptanfolyam

Külföldre költöztél, vagy távol a várostól?

Nem találsz kedvedre való munkát, ahol rugalmas a munkaidő, amit bármelyik országban, bármilyen nyelvterületen végezhetsz?

30 éves gyógymasszőri szakmai tapasztalatomat sűrítettem bele az online tanfolyamokba, melyeket átadok neked. A megszerzett tudás azonnal használható és fő, vagy mellékjövedelem forrásként is azonnal bevételt hoz neked.

 

A tanfolyam ára:

30 000  Ft


Ez az ár tartalmazza:

  • elméleti oktató anyagok

  • gyakorlati oktató videók

 

Jelentkezés

 

 

Az online svédmasszázs alaptanfolyam elméleti és gyakorlati témakörei, illetve a tanfolyam felépítése megegyezik a hagyományos tantermi tanfolyam anyagával.

 

Az online masszázs tanfolyam két modulból és igény szerint vizsgából áll:


Elméleti oktató anyagok: Anatómia, masszázs elmélet

Gyakorlati oktató videók: A videók úgy lettek felvéve, mintha személyesen ott lennél az oktató mellett.

 

 

Igény szerint vizsgát is tehetsz, de ez nem kötelező, enélkül is teljes a tanfolyam.

Vizsgázni, Viberen/Messengeren/Facetime kapcsolaton tudsz.

Amikor már, felkészültél a vizsgára, akkor e-mailen, az eleterostudio@gmail.com, jelezd, hogy vizsgázni szeretnél és megbeszélünk egy időpontot.

Sikeres vizsgát követően kiállítunk egy sorszámozott regisztrált felnőttképzési számmal rendelkező Tanúsítványt.

A Tanúsítványt nyomtatható formában e-mailen küldjük, vagy kérhető postázással, vagy személyes átvétellel is. (ennek postázási költségét lásd. az árak menüben)

 

A tanfolyam 2 hónapig tart. Ez idő alatt az oktatási felület napi 24 órában elérhető. A tanfolyam végeztével ez a felület is automatikusan bezárul.

 

Ha szükséged van még időre a tanuláshoz, akkor a tanfolyam vége után nem kell kétségbe esned, hiszen bérleti időszakra válthatsz

Havi tanulóbérlet ára a harmadik hónaptól: 19 000 Ft

 

Amit még kérhetsz:

  • Elméleti és gyakorlati vizsga: 10 000 Ft

  • postázás belföldön: 2900 Ft/levél

  • postázás EU-n belül 4500 Ft/levél

 


Az online tanfolyam előnyei


De, most lássuk, hogy miről is fog szólni ez a tanfolyam: Először az innovatív és egyre elterjedtebb módszerről beszéljünk pár szót.

A technika és az online világ fejlődése egyre több lehetőséget ad nekünk, hogy elérjük céljainkat és megvalósítsuk álmainkat.

Az online tanfolyamok és képzések tárháza ugrásszerűen bővül. Egyetemek, közoktatási intézmények és számtalan haladó szellemű felnőttoktatási központ használja már az online oktatást.

Szeretném eloszlatni a kétségeiteket a módszerrel kapcsolatban, mert valószínű felmerült bennetek a kérdés: „Ki hallott már olyat, hogy képernyőről tanulva, fülhallgatóval a füledben meg lehet tanulni masszírozni?”


Nézzük meg, milyen előnyei vannak az online oktatásnak?


Megfizethető: útiköltséget, szállást spórolsz vele és még szabadságot sem kell kivenni

 

Kényelmes:  A tanulók bárhol, bárhonnan, bármikor elérhetik a tananyagot. Az online oktatási rendszer, ezáltal sokkal kényelmesebb, mint a személyes jelenlétet kívánó tanulás. Emellett fórumok és online kommunikációs csatornák segítik a tanulókat a kurzusok elvégzése alatt.

 

Bárki számára elvégezhető: azok az emberek is elvégezhetik, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak rendszeresen órákra járni (pl. kismamák és anyukák, akik otthon vannak a gyerekeikkel; dolgozók, akik reggeltől estig dolgoznak; olyanok is vannak, akiknek nehezen megoldható, vagy nem tudják megoldani az oktatásra való bejárást)

 

Testre szabható: az online tanulás sokkal nagyobb szabadságot nyújt a diákoknak abban, hogy hol, mikor, mit, hogyan és milyen mértékben tanuljanak. Bármikor visszatekerheted a felvételt, ha elfáradtál, vagy egyéb ok miatt ki kell kapcsolnod a videót. 

Annyiszor nézed meg, ahányszor csak szükséges ahhoz, hogy megtanuld a fogásokat.

Bármelyik napszakban bekapcsolhatod. Ha csak éjszaka, vagy hajnalban érsz rá tanulni, akkor egy gombnyomás és máris indul a személyes és neked szóló tanfolyam.

Az online tanfolyam nincs óraszámhoz kötve, így annyit foglalkozol, a tananyaggal amennyit csak szeretnél. Természetesen minél jobban elmélyedsz az elméletben és minél többet alkalmazod a fogásokat, annál határozottabb sikereket érsz el, annál erősebb lesz az önbizalmad, és a masszázs technikád és fogásaid is rutinosabbak lesznek.

Jelenkezz az egyedülálló módszerrel történő e-learning tanfolyamunkra!

Jelentkezés