Soltész Anikó masszőr

 

 Soltész Anikó

06 70 420 2550

 

 

Az Életerő Stúdió, professzionális csapatához csatlakozva szeretettel várom kedves vendégeimet masszázs kezeléseimre.

 

 

  • Izomlazító, fájdalomcsillapító Svédmasszázs

  • Derék-, váll-, nyak fájdalomcsillapító és lazító gyógyító masszázs

  • Stresszoldó frissítő masszázs

  • Szépítő arc és dekoltázs masszázs

  • Alakformáló kezelések

18 éve foglalkozom masszázzsal. Szeretek masszírozni, vendégem elégedetten járnak kezeléseimre. Évről évre rendszeresen továbbképzem magam, hogy tudásom az igényeknek megfelelően naprakész legyen.

 

Ha többet szeretnél megtudni rólam, olvass tovább:

Kozmetikusként kezdtem először masszázzsal foglalkozni, ami főként az arc-dekoltázs, nyak-váll területét érintette. Később test kezelések alkalmával a masszázsom folyamatosan egyre nagyobb területekre terjedt ki. Egyre jobban megszerettem ezt a tevékenységet, amit a vendégeim nagyon jól fogadtak és régóta biztattak, hogy masszázzsal kellene foglalkoznom.

 

Láttam rajtuk, hogy feltöltődve, megkönnyebbülve kelnek fel a kezelőágyról.

 

Magam is rendszeresen járok masszőrhöz és tudom milyen jótékony, felemelő hatása van egy megfelelő masszázs kezelésnek, az életem részévé vált. Kialakult bennem egy cél, hogy ezt az élményt szeretném közvetíteni a vendégeim felé, akik nagyon fontosak számomra.

 

Úgy gondolom, a testünk állapota valamilyen szinten a lelkünk kivetülése, a környezetünk által feldolgozott ingerek lenyomata. Rohanó világunkban a stressz, az ülő életmód, mind-mind kihatással van életünkre,  amelyre pozitív hatást tudunk gyakorolni  masszázs által és be tudnak indulni szervezetünk önregeneráló folyamatai.

Pontosan tudom, hogy milyen egy jó masszázs, amely feltölt, jó érzéseket vált ki, fájdalmat enyhít, ellazít és kiegyensúlyozottá tesz.

Időpont foglalásért hívja a 06 70 32 58 673-as számot,

vagy írjon e-mailt: eleterostudio@gmail.com címre.